Hlavní navigace

Acronis uvolňuje českou verzi True Image Home 2011

15. 10. 2010

Sdílet

Acronis nabízí software pro zálohování a obnovu True Image Home 2011 i v českém jazyce.

Acronis True Image Home 2011 je podle dodavatele navržen tak, aby jednoduše zálohoval a obnovoval soubory, složky, e-maily, knihovny Windows 7, nebo kompletní systém uživatele. Verze True Image Home 2011 má přepracované grafické uživatelské rozhraní. Obsahuje nové funkce, např. Drag and Drop, která umožňuje přetáhnout úlohu zálohování na plochu, a tím vytvořit zástupce.

Kromě toho průvodci a funkce okamžité ochrany „One-Click protection“ navrhnou uživateli možnosti zálohování a obnovy určené pro ochranu důležitých souborů. Nová verze je z hlediska rychlosti optimalizována pro Windows 7. Je rovněž integrována do ovládacího panelu, takže uživatelé mohou snadněji přistupovat ke svým zálohám a aktualizacím a mohou také spouštět zálohy Acronis z hlavního panelu Windows 7.

CS24

Produkt obsahuje možnost online zálohování. Tato aplikace řídí všechny úlohy zálohování a obnovy, od vytváření plných obrazů pevných disků až po ukládání určitých souborů a složek online.

Acronis rovněž uvádí novou verzi svého řešení Acronis True Image Home 2011 Plus Pack, které umožňuje uživatelům obnovu na odlišný hardware (jiný model či typ PC nebo notebooku), takže i když nemají k dispozici stejný náhradní hardware, přesto mohou použít zálohu.