Hlavní navigace

Adventura Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude odhalena

29. 10. 2003

Sdílet

Vivendi představili osmý díl ve slavné sérii lechtivých příhod svůdníka Larryho...

Na začátku minulého týdne jsme vás poprvé informovali o chystaném pokračování slavné adventurní série Leisure Suit Larry. Nyní, o několik dní později, se k oficiálnímu oznámení rozhoupali i Vivendi Universal Games, kteří se o vydávání připravovaného osmého dílu s názvem Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude postarají.



Hra vzniká ve studiu vývojářského týmu High Voltage Software pro PC i konzole nové generace a na pultech obchodů by se měla objevit na podzim příštího roku. Autoři se nechali inspirovat slavnými komediemi "Prci, prci, prcičky" a "Něco na té Mary je" a snaží se hru naplnit podobným humorem, tolik oblíbeným u dnešní mládeže. Hlavním hrdinou se tentokrát stává Larry Lovage, synovec starého svůdníka Larryho Laffera. Ten na začátku hry začíná navštěvovat vysokou školu a většinu času tráví ve svém pokoji na kolejích. Po spoustě neúspěchů se nakonec rozhodne přihlásit se do seznamovacího televizního pořadu a začne pátrat po své životní lásce.



Jak si můžete všimnout z prvních zveřejněných screenshotů, autoři se rozhodli jít s dobou a přičichli též ke třetímu rozměru. Uvidíme tedy, jak se nakonec Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude vydaří. Zatím vypadá poměrně zajímavě.

Autor článku