Hlavní navigace

Akční Dead to Rights pro PC

26. 6. 2003

Sdílet

Úspěšná konzolová akce Dead to Rights zaútočí i na PC...

Společnost Namco Hometek Inc., která má na svědomí úspěšnou konzolovou akci Dead to Rights, podepsala smlouvu s HIP Games o vydání konverze této hry na PC. Pokud se orientujete v oblasti konzolových titulů, jistě víte, že Dead to Rights si již mohli zahrát majitelé PlayStation 2, Xbox a GameCube. Díky HIP Games se však na podzim tohoto roku dočkají i PC hráči v Severní Americe a díky společnosti L.S.P. nepřijdou zkrátka ani jejich evropští sousedé, kteří si hru otestují letos v říjnu.



Nutno podotknout, že Dead to Rights se prodaly miliony kopií, a tak se vám nabízí kvalitní herní zážitek, který může pokazit jen odfláknutá konverze. Stejně jako v konzolových verzích i na PC hlavní roli ztvární detektiv Jack Slate, kterému kdosi zabil otce a on sám byl z vraždy obviněn. Hrdina se tedy na vlastní pěst vydává pátrat po zákeřných vrazích a na každém kroku naráží na zradu a korupci.



Postavu budete ovládat ze third person pohledu a můžete se těšit jak na klasické souboje ve stylu bojových her, tak i na nebezpečné přestřelky. Nebudou ovšem chybět ani mise, ve kterých se budete muset skrývat a k boji se uchýlit jen v nejnutnějších případech. Co se grafického zpracování týče, nevypadá nijak zvlášť vábně, ale uvidíme, co s tím autoři během zbývajících pár měsíců udělají. Třeba dokáží i příjemně překvapit.

Autor článku