Hlavní navigace

Apple iPad 2 se údajně objeví již za 3 nebo 4 týdny

11. 1. 2011

Sdílet

Podle zakladatele serveru Digg.com Apple plánuje představení nové verze iPadu na první únor.

Zprávy o brzkém vydání iPadu 2 se objevily hned po vydání jeho první verze, avšak nyní, když skončil letošní veletrh CES, je vidina druhého iPadu ještě reálnější.

CS24

"Mám od dobrého zdroje, že Apple představí nový iPad do tří až čtyř týdnů, nejspíše v úterý prvního února," řekl Kevin Rose, zakladatel známé technologické stránky Digg. "iPad 2 bude mít stejně kvalitní displej jako iPhone 4 a kamerku zepředu i zezadu. Pokud tedy přemýšlíte o koupi iPadu, raději nějaký čas počkejte." Později Rose doplnil, že podle jeho nových informací nebude mít nový iPad stejně kvalitní displej jako iPhone 4, oproti prvnímu iPadu však bude mít o něco větší rozlišení.

Je třeba podotknout, že Roseovi se v minulosti povedlo správně předpovědět již několik kroků Applu, na druhou stranu se však i v řadě věcí mýlil. Ať už má zdroj zakladatele serveru Digg pravdu nebo ne, načasování na první únor je velmi pravděpodobné, vezmeme-li v úvahu, že společnost chce novou verzi svého tabletu podle všeho začít prodávat v dubnu 2011.