Hlavní navigace

Armed Assault - novinka od BIS

2. 6. 2005

Sdílet

Čeští vývojáři z týmu Bohemia Interactive Studio nedávno představili zbrusu novou vojenskou taktickou akci Armed Assault. Pokud vás kdysi zaujal Operation Flashpoint, je pro vás tato novinka takřka povinností.

Slavný český vývojářský tým Bohemia Interactive Studio, který se proslavil vynikající vojenskou akcí Operation Flashpoint, odhalil nový chystaný titul. Kromě Operation Flashpoint 2 a dalšího nově oznámeného produktu pod pracovním názvem Military sim se od těchto českých autorů dočkáte novinky Armed Assault. Tato taktická akce poběží na novém enginu a její vydání je plánováno na konec letošního roku. Pokud vám vývojáři z Bohemia Interactive Studio již kápli do noty se zmiňovaným Flashpointem, budete tentokrát opět skučet blahem. Starý dobrý Operation Flashpoint se totiž oblékne do nového kabátku a nabídne i spoustu dalších prvků. Nové prostředí o rozloze přes 100 čtverečních kilometrů překvapí propracovanými detaily a svobodou pohybu.

Kromě toho se můžete těšit na zbrusu nový příběh a široký výběr vojenských a civilních vozů. Pokud vás více než singleplayerová kampaň zajímá multiplayer, nebudete z Armed Assault zklamaní. Autoři myslí i na vás a plánují do hry přidat bitvy více hráčů s možností připojení též v průběhu boje. Hra by měla být kompatibilní s hráči vytvořeným obsahem a pomocí vestavěného editoru si budete moci navrhnout vlastní mise nebo si nabízenou kampaň upravit dle vlastních potřeb. Jestliže nedáte dopustit na vojenské akce, láká vás svoboda pohybu v moderním prostředí a prvky realistické simulace, můžete se začít těšit na konec roku.

Autor článku