Hlavní navigace

Barva krytu umožní kameře splynout s designem interiéru

16. 5. 2008

Sdílet

Kamery jsou schopny odesílat současně několik streamů kompresního standardu H.264, stejně jako Motion JPEG, a to buď v nejvyšší možné snímkové frekvenci, anebo optimalizovaně pro rozdílné kvalitativní požadavky a omezení propustnosti sítě.

Axis představil dva nové ultra-kompaktní modely síťových kamer. Axis M3011 a Axis M3014 jsou stropní dome IP kamery vyvinuté pro rychlou a snadnou zapuštěnou montáž s použitím pro nenápadný dohledový systém. Kamery jsou schopny odesílat současně několik streamů kompresního standardu H.264, stejně jako Motion JPEG, a to buď v nejvyšší možné snímkové frekvenci, anebo optimalizovaně pro rozdílné kvalitativní požadavky a omezení propustnosti sítě.

AXIS M3011 nabízí VGA rozlišení, zatímco AXIS M3014 je 1,3 Mpx kamera. Oba modely využívají technologii snímání, která umožňuje pořizovat záznam pohybujících se objektů v plném rozlišení bez obrazových zkreslení. Díky tomu je umožněno sledovat detaily snímků pro identifikaci jednotlivců či vybraných objektů. Obě kamery přichází s podporou celé řady streamovaných formátů, které mohou být individuálně optimalizované prostřednictvím H.264 kompresního standardu, stejně tak je možné využívat Motion JPEG. Pro zachování zpětné kompatibility je podporován i MPEG-4 Part 2.

Kroužek krytu je dostupný v mnoha barevných provedeních, aby mohlo být dosaženo splynutí s designem interiéru. Kamery jsou napájeny prostřednictvím ethernetové sítě (IEEE 802.3af), takže odpadají složité manévry s napájecími kabely a stejně tak náklady na rozvody elektrické energie. Kamery zároveň podporují možnosti správy a zabezpečení zahrnující HTTPS šifrování, IPv4/IPv6 a Quality of Service.

Viz také
Přístupový bod maskovaný za detektor kouře
Inteligentní IP kamery rozliší sebemenší detaily
Dohledový kamerový IP systém šetří pásmo i úložná média