Hlavní navigace

Brother představil novou řadu tiskáren a multifunkcí

1. 11. 2007

Sdílet

Společnost Brother pro podzimní trh připravila a představila novou řadu laserových tiskáren s rychlostí tisku 20 str...


Společnost Brother pro podzimní trh připravila a představila novou řadu laserových tiskáren s rychlostí tisku 20 stran A4 za minutu v barevném i černobílém tiskovém režimu.
Brother spojil mnoho různých funkcí do jednotlivých modelů, které nezabírají na pracovním stole mnoho místa. Nová produktová řada je připravena na různorodé požadavky uživatelů, kterým může nabídnout zabudovanou bezdrátovou síťovou kartu, duplexní modul pro oboustranné zpracování dokumentů, z hlediska bezpečnosti je jistě zajímavá i podpora SSL (Secure Societ Layer), umožňující bezpečný tisk utajovaných dokumentů. Nové modely tiskáren i multifunkčních zařízení podporují přímý tisk z USB flashdisku.
Barevná laserová síťová tiskárna HL-4040CN bude na trh uvedena v listopadu, ve stejném měsíci se objeví i dvě multifunkční laserová zařízení – Brother DCP-9045CDN (tiskárna, skener a kopírka) a Brother MFC-9840CDW (tiskárna, fax, skener a kopírka) s bezdrátovou síťovou kartou. V prosinci přijde na trh barevná laserová síťová tiskárna s automatickým duplexem Brother HL-4050CDN, spolu s ní i další dvě multifunkční laserová zařízení – Brother DCP-9040CN (tiskárna, skener a kopírka) a Brother MFC-9440CN (tiskárna, fax, skener a kopírka). Ceny tiskáren ani multifunkčních produktů nebyly do uzávěrky přesně specifikovány.
Brother vylepšil i stávající inkoustové produkty a v průběhu října a listopadu přijde na trh s novou produktovou řadou, představující osm novinek. Ceny modelů budou začínat pod hranící 3 000 Kč, k dispozici budou zařízení s jednoduchým ovládacím panelem i přístroje s barevným displejem, který usnadní ovládání přístroje stejně jako práci s digitálními
fotografiemi. Rychlost barevného tisku by měla přesahovat
20 stran A4 za minutu, černobílé zpracování dokumentů (tisk a kopírování) může překročit 30 stran stejného formátu.