Hlavní navigace

CeBIT 2007: Notebook v bezpečí - skořepinové batohy Axio

Sdílet

Jezdíte do školy nebo do práce na motorce? Pak vám běžný batoh na notebook určitě nestačí. Podívejte se na letošní nabídku společnosti AXIO, která byla představena na letošním CeBITu

Patříte-li k lidem, kteří vzdálenosti překonávají jinak než městskou hromadnou dopravou nebo pomocí vlastního plechového deštníku (tedy automobilu), ale stylově svištíte dopravními zácpami na méně či více výkonném jednostopém motorovém vozidle, jsou následující fotografie určeny právě vám.




Menší stánek společnosti AXIO na CeBITu byl trochu napěchován novými modely skořepinových batohů, které dobře chrání notebook a další potřebné věci před nepřízní počasí, při rychlejší jízdě snižuje odpor vzduchu a při jeho použití nemusíte mít strach, že vám ve větru budou vlát ouška zdrhovadel tak dlouho, až se zapínání otevře a obsah zavazadla se vám vysype na silnici.



Přestože výrobky jsou konstrukčně určeny zejména pro majitele jednostopých vozidel, můžete je směle použít i v tlačenici v MHD, vyrazit s nimi na ekologickou bílou stopu v době, kdy auta stojí (a vlaky taky) a vlastní pohyb na sněžnicích nebo lyžích je jediným způsobem, jak překonat vzdálenost od školy do klubu, z klubu do kina, z kina k domovu (platí i pro zkratky k hospodě a zpět).

Více informací o zavazadlech, jejich vnitřním uspořádání, stejně jako katalogy a ceny najdete na stránkách www.axio-hardpack.de

Foto: autor

- - Václav Maletínský

CS24