Hlavní navigace

Češtiny na Need for Speed: Underground a další herní pecky

24. 2. 2004

Sdílet

Stahujte nové češtiny na aktuální herní hity přímo z GameStar webu...

Na CD a DVD příloze únorového GameStaru jsme našim čtenářům opět nabídli spoustu češtin. V rodném jazyce jste si tak mohli vychutnat například vynikající závodní hru Need for Speed: Underground, fantasy akční RPG Dungeon Siege: Legends of Aranna, 3D akci Terminator 3: War of the Machines a další.



Dnes dáváme očekávané češtiny na Need for Speed: Underground k dispozici všem prostřednictvím našich webových stránek. Můžete si stáhnout jak češtinu od Mrazíka (bez diakritiky), tak i od Roxora a Pindi (s částečnou diakritikou). Mějte však na paměti, že do 27. února 2004, kdy bude v prodeji nové březnové číslo, platí exkluzivita pro GameStar a češtiny není povoleno dále šířit. V den vydání březnového GameStaru vám dále nabídneme překlady pro Dungeon Siege: Legends of Aranna, Terminator 3: War of the Machines, Lord of the Rings: Fellowship of the Ring, Delta Force: Black Hawk Down a další.



Doufáme, že s nimi budete spokojeni a zůstanete věrni nejen naší sekci s češtinami, ale rovněž našemu časopisu, na jehož CD a DVD příloze můžete najít překlady vašich oblíbených her o měsíc dříve než na internetu.

Autor článku