Hlavní navigace

Cisco, NetApp a VMware představily řešení pro zabezpečení datových center

27. 1. 2010

Sdílet

Společnosti Cisco, NetApp a VMware oznámily další posílení své dlouhodobé spolupráce a představily novou architekturu pro zabezpečení virtualizovaných datových center.

Řešení Secure Multi-tenancy Design Architecture poskytuje podle dodavatelů zvýšené zabezpečení v prostředí cloudů tak, že izoluje IT zdroje a aplikace různých klientů, divizí nebo oddělení ve společně sdílené IT infrastruktuře. Cisco, NetApp a VMware poskytují k tomuto řešení společnou podporu.

Virtualizace sítí, serverů a úložných zařízení rychle proměňuje datová centra,” řekl prezident a generální ředitel společnosti VMware Paul Maritz. „Dynamická datová centra postavená na architektuře VMware vSphere společně s technologiemi Cisco a NetApp posytují služby privátních i veřejných cloudů a umožňují přesuny dat a aplikací mezi těmito cloudy.”

Řešení Secure Multi-tenancy Design Architecture izoluje IT zdroje v prostředí sdílené infrastruktury virtuálního prostředí cloudů. Jeho součástí jsou switche Cisco Nexus a řešení Cisco Unified Computing System, FAS storage s nástroji MultiStore a Data Motion od NetApp a technologie VMware vSphere s nástrojem vShield Zones. Řešení bylo testováno a ověřováno podle standardů Cisco Validated Design.  

CS24

Cisco, NetApp a VMware poskytují ke společnému řešení podporu a řadu služeb.