Hlavní navigace

Co všechno nabízí členství v PS Plus

15. 2. 2021

Sdílet

 Autor: Shutterstock.com
Hraní her se postupem času stalo jakýmsi fenoménem. A není se čemu divit. Vždyť moderní platformy i hry rozhodně stojí za to. Stačí se podívat na tituly, které se aktuálně prodávají a rozhodně si lze vybrat. Vždyť na trhu jsou hry prakticky ze všech různých kategorií. Žánrově jsou k dispozici například akční hry, strategie nebo oddechovky či logické. Zkrátka je třeba říct, že je jich poměrně hodně. I z toho důvodu se vyplatí stát se členem nějakého klubu, který se specializuje buď přímo na hry, nebo nějaké platformy. Výbornou volbou je třeba PS Plus. Proč? To vám prozradíme v následujících řádcích.

Multiplayer v mnoha podobách

 

Hrát v jednom je většinou velká zábava. Zahrát si ale ve více lidech představuje mnohem větší vzrušení a zážitek ze hry. Nepochybně. Přesto si mnohdy multiplayer není možné zahrát v momentu, když nejste registrovaní přímo v daném klubu. PS Plus umožňuje právě hraní ve více lidech. Takto třeba i ve skupině dokážete prozkoumat ve většině her i mnohá další území. Bez problémů porazíte také složitější a o dost silnější nepřátele. Navíc lze obchodovat a uskutečňovat jiné, v single playeru nemožné úkony.

 

Nákup dalších bonusů do her

 

Jmenovat bychom mohli třeba nejrůznější unikátní předměty, jež se mohou v herním světě nacházet. Často si je lze bohužel koupit pouze za reálné peníze. Jak už to tak ale bývá, získáte s nimi velké výhody oproti jiným hráčům. Zapomenout nelze ani na cloudové uložiště. Vždyť mnohé hry vyžadují spousty dat, jež se na pevné disky domácích zařízení nemusejí vejít.    

 

bitcoin_skoleni

Nové hry se slevou

 

Členství v PS Plus vás může také opravňovat k nákup her s výraznými slevami. Dočkat se tak můžete velmi výhodného pořízení i některého z nejnovějších titulů. Že jich není málo, se můžete bez problémů přesvědčit v mnohých eshopech.