Hlavní navigace

CodeGear

1. 6. 2007

Sdílet

Společnost CodeGear oznámila uvedení C++Builderu 2007, integrovaného vývojového prostředí pro rychlý vývoj aplikac...


Společnost CodeGear oznámila uvedení C++Builderu 2007, integrovaného vývojového prostředí pro rychlý vývoj aplikací s úplnou podporu Windows Vista, resp. XP a 2000. Samozřejmostí je podpora tvorby aplikací, využívajících nové uživatelské rozhraní Vista Aero, stejně jako dynamických webových aplikací s využitím technologií AJAX.

Kerio MailServer 6.4

Plzeňská společnost Kerio Technologies představila novou verzi Kerio MailServeru, groupwarového a poštovního serveru pro malé a střední podniky. Nyní podporuje portfolio hlavních smartphonů, včetně zařízení s technologií Microsoft Windows Mobile, BlackBerry, Palm, Symbian, pamatováno je i na uživatele Mac OS X.

MS Forefront Client

Microsoft nepochybně znepokojil všechny producenty bezpečnostních nástrojů, když začátkem května uvedl na trh Forefront Client, další část komplexní řady bezpečnostních produktů Forefront Security. Aplikace je určena pro ochranu koncových stanic před škodlivým kódem jako jsou viry či spyware. Řešení Forefront tak nyní představuje ucelenou integrovanou sadu produktů, které nabízejí ochranu jak na straně klienta a serveru, tak i hraniční sítě. Řada Microsoft Forefront v současnosti zahrnuje zmíněný Forefront Client Security, Forefront Security for Exchange Server (ochrana pošty), Forefront Security for SharePoint (ochrana obsahu portálů a dokumentových úložišť), ISA Server 2006 (aplikační a proxy firewall) a Intelligent Application Gateway 2007, řešení pro vzdálené připojení uživatelů do vnitřní sítě.

Autor článku