Hlavní navigace

Coffee break: Bezpečnost s velkým srdcem, říká Pavel Černý ze společnosti Eurosecure

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Společnost Eurosecur poskytuje špičkové bezpečnostní a detektivní služby. Od konkurence se odlišuje nejen svými technologiemi a širokou nabídkou služeb, ale také důrazem na sociální odpovědnost. Firma aktivně zaměstnává osoby se zdravotním postižením, čímž nejen zajišťuje bezpečnost na nejvyšší úrovni, ale zároveň podporuje inkluzi. Tento přístup vytváří rozmanitý tým s jedinečnými schopnostmi a perspektivami. Přesvědčte se v našem krátkém videu.

Před kamerami coffeho breaku magazínu Computerworld jsme tentokrát uvítali dva hosty. Prvním byl jednatel společnosti Eurosecure Pavel Černý. Eurosecur pod jeho vedením nabízí pestrou škálu bezpečnostních řešení, od ochrany osob a majetku, přes ochranu proti odposlechu, až po prověřování osob a firem či zajišťování důkazů a informací. 

Díky moderním technologiím a zkušenému personálu je firma schopna poskytovat komplexní a efektivní služby pro široké spektrum klientů. 

Jednatel společnosti, Pavel Černý, přiblížil, jaký význam má technologie pro detektivní služby: „Dnešní bezpečnost se neobejde bez špičkových technologií. Klíčové jsou pro nás drony, robotická řešení a jejich kolaborativní využití. Zásadní však zůstává analýza dat, kterou provádíme s produkty od TOVEK. Je to jediná česká firma, která nám dlouhodobě poskytuje technologie na tak vysoké úrovni, a zároveň srozumitelné i pro koncové zákazníky."

Prověřování osob a firem

Podle Jiřího Němce, analytika společnosti Eurosecur, který byl druhým hostem coffee breaku, neustále roste poptávka po prověřování kandidátů na pracovní pozice. Až 80 % uchazečů o práci uvádí nepravdivé informace. Prověřování budoucích zaměstnanců může společnostem ušetřit nejen značné finanční prostředky, ale také ochránit jejich pověst. 

Zdroj: Youtube.com

„Pracujeme s interními i veřejně dostupnými daty a prověřujeme osoby, například při náboru do firem. Využívám analytický systém Tovek Tools, který výrazně urychluje mou práci. To, co by mi dříve trvalo týden, nyní zvládnu během několika kliknutí," říká Němec. Obdobný zájem je i o prověřování dodavatelů a obchodních partnerů.

Stále hledáme nové kolegy

„Edukace nových zaměstnanců je náročná, časově i finančně, a v oblasti bezpečnostních služeb je obecně vysoká fluktuace. Proto nabízíme zajímavé a dobře ohodnocené pozice, a vytváříme prostředí, ve kterém se zaměstnanci cítí motivovaní zůstat. Pro lidi s hendikepem jsme spolehlivým zaměstnavatelem, poskytujícím férové odměňování a možnost práce na dálku. Máme zkušenost s rekvalifikačními kurzy pro operátory dronů, což je naše hlavní technologická výhoda. Kolegové se sníženou pohyblivostí mohou na dálku analyzovat data z dronů,“ vysvětluje Pavel Černý. 

CS24

Jiří Němec dodává: Stále hledáme nové kolegy, stačí se podívat na naše stránky a vřele vás přivítáme do našich řad.

Doporučení pro firmy

Více se dozvíte v našem videu, které rozhodně stojí za zhlédnutí.