Hlavní navigace

Čtvrtina vstupenek do zlatých sálů Village Cinemas se prodává on-line

12. 5. 2008

Sdílet

V dubnu si návštěvníci komfortních kinosálů Village Cinemas Gold Class koupili 25 % vstupenek online. Je to zatím nejvyšší podíl online prodeje, který společnost Village Cinemas do této chvíle zaznamenala.

CS24

Online vstupenky platí zákazníci platební kartou a mají formu SMS zprávy obsahující čárový kód nebo souboru ve formátu PDF zaslaného na e-mailovou adresu nakupujícího.

„Ukazuje se, že návštěvníci komfortních kinosálů preferují komfort také při objednávce a placení vstupenek,“ komentoval situaci generální ředitel Village Cinemas Czech Republic Tomáš Palička. „V mnoha případech jsme si již dříve ověřili, že chování návštěvníků sálů Gold Class předznamenalo pozdější zvyklosti ostatních návštěvníků našich multiplexů. Věříme, že tomu tak je i v tomto případě.“

Online prodej vstupenek do multiplexů Village Cinemas v Praze na Andělu a Černém Mostě zahájila společnost v červnu minulého roku. Systém připravený společně se skotskou společností Mobiqa je první svého druhu v rámci všech multiplexů Village Cinemas po celém světě. Umožňuje jako první v České republice a jediný mezi českými kiny a multiplexy vstupenku vytisknout přímo doma nebo si ji dokonce nechat zaslat jako SMS do mobilního telefonu.

- - Alexandr Radecký