Hlavní navigace

Dálková správa jako služba pro SMB

7. 11. 2007

Sdílet

Produkt Worry-Free Remote Control Manager, komponentu bezpečnostní platformy SecureCloud, uvedla na trh firma Trend Micro. Novinka je určena pro IT resellery poskytující služby segmentu SMB, které obvykle nemají vlastní potřebné IT zdroje.

Produkt Worry-Free Remote Control Manager, komponentu bezpečnostní platformy SecureCloud prodávané v obchodním modelu SaaS (Software-as-a-Service), uvedla na trh firma Trend Micro. Novinka je určena pro IT resellery poskytující služby segmentu SMB, které obvykle nemají vlastní potřebné IT zdroje.
Reselleři mají často problémy při poskytování služeb malým podnikům, pro které jsou obvyklé provozní náklady a investice do infrastruktury příliš vysoké. Trend Micro tyto problémy řeší tím, že registrovaným resellerům poskytuje jednu webovou konzolu s bezpečnostním Worry-Free programem, jejíž pomocí mohou spravovat IT systémy mnoha zákazníků. To umožňuje IT resellerům snížit administrativní náklady a dobu a dovoluje jim potenciálně zvýšit zisky plynoucí z poskytování služeb malým a středním podnikovým zákazníkům.
Jako on-line portál technické podpory poskytuje Worry-Free Remote Manager partnerům Trend Micro z řad resellerů lepší přístup k technickým znalostem a informacím. Je přístupný přes jednotné webové rozhraní a resellerům nabízí okamžitý přehled o stavu zabezpečení IT sítí jejich zákazníků. Resellerům poskytuje kriticky důležité informace včetně upozornění v reálném čase a automatické administrace a dovoluje jim tak snížit celkové náklady na vlastnictví spojené s poskytováním služeb jejich SMB klientům.
„Nabídkou nového Worry-Free Remote Manageru v modelu software-as-a-service podporujeme naše resellery v jejich roli bezpečnostních konzultantů pro podniky,“ říká Anthony O’mara, viceprezident Trend Micro pro prodej a provoz v regionu EMEA.

 

Autor článku