Hlavní navigace

Další česká hra na obzoru. Do early accessu míří budovatelská automatizační strategie Revive & Prosper

Sdílet

Na videoherní platformu Steam zamíří v prosinci další hra od českých vývojářů. Tentokrát se bude jednat o hru Revive & Prosper od Pavla Jiřího Strnada, budovatelskou strategii s automatizačními prvky.

Česká republika si brzy zapíše další zápis na poli videoher. Na platformu Steam dorazí do early accessu (předběžného přístupu) nová budovatelská strategie Revive & Prosper. Vaší hlavní náplní bude hlavně budovat základnu, automatizovat výrobu a optimalizovat prostředky, podobně jako je tomu například u slavného Factoria.

Hra Revive & Prosper dorazí na Steam do předběžného přístupu v prosinci letošního roku za cenu přibližně 20 €, už nyní je na platformě hratelné demo zdarma k vyzkoušení. Samotní autoři na oficiálním webu říkají, že hra bude v tomto stavu minimálně rok a hlavním cílem předběžného přístupu je sbírat zpětnou vazbu od hráčů a na jejich základě hru zlepšovat. Postupně mají v plánu do hry přidávat další funkce, optimalizovat výkon a grafickou stránku hry a pracovat na odstranění bugů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.