Hlavní navigace

Další česká hra na obzoru. Do early accessu míří budovatelská automatizační strategie Revive & Prosper

Sdílet

Na videoherní platformu Steam zamíří v prosinci další hra od českých vývojářů. Tentokrát se bude jednat o hru Revive & Prosper od Pavla Jiřího Strnada, budovatelskou strategii s automatizačními prvky.

Česká republika si brzy zapíše další zápis na poli videoher. Na platformu Steam dorazí do early accessu (předběžného přístupu) nová budovatelská strategie Revive & Prosper. Vaší hlavní náplní bude hlavně budovat základnu, automatizovat výrobu a optimalizovat prostředky, podobně jako je tomu například u slavného Factoria.

Hra Revive & Prosper dorazí na Steam do předběžného přístupu v prosinci letošního roku za cenu přibližně 20 €, už nyní je na platformě hratelné demo zdarma k vyzkoušení. Samotní autoři na oficiálním webu říkají, že hra bude v tomto stavu minimálně rok a hlavním cílem předběžného přístupu je sbírat zpětnou vazbu od hráčů a na jejich základě hru zlepšovat. Postupně mají v plánu do hry přidávat další funkce, optimalizovat výkon a grafickou stránku hry a pracovat na odstranění bugů.

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.