Hlavní navigace

Dotykový DJ pult Wacom nextbeat

13. 3. 2009

Sdílet

 Autor:
Wacom ohlásil nextbeat - zařízení pro profesionální DJs s rozhraním umožňujícím nový přístup k vytváření a hraní hudby.

nextbeat jako první produkt Wacom představuje dotykovou technologii v pro firmu neobvyklém pojetí. nextbeat bude uveden na evropský a japonský hudební trh v létě 2009.

Taneční hudba se vyvíjí a z mnoha prominentních DJs se stávají hudební hvězdy. Wacom vstupuje na pole hudebního průmyslu jako společnost s bohatými zkušenostmi ze zavádění vysoce ceněných produktů mezi designéry a kreativní profesionály na zpracování digitálního obrazu. Na základě porozumění těmto kreativním oborům vyvinul Wacom nextbeat jako svůj první produkt, ve kterém využívá své odbornosti v oblasti technologií rozhraní ke vstupu do nového odvětví.

nextbeat je ucelený profesionální DJ systém zahrnující dotykové ovládání a inovativní funkce pro živé hraní. V porovnání s klasickým stylem, kdy DJ stojí za pultem, umožňuje bezdrátová přenosná kontrolní jednotka hudebníkům volně se pohybovat, a přináší tak možnost dát do živého vystoupení více dynamiky a energie. nextbeat kombinuje dva digitální přehrávače, mixér, efekty a sampler do jedné lehké a kompaktní jednotky. Kromě toho nextbeat nevyžaduje počítač jako mnoho jiných DJ systémů.

nextbeat bude představen v Miami Beach na Floridě na Winter Music Conference 24. - 28. března 2009 a na Musikmesse v Frankfurtu v Německu ve dnech 1. - 4. dubna 2009.

 

Wacom nextbeat

 Wacom nextbeat

CS24

 Wacom nextbeat

 Wacom nextbeat