Hlavní navigace

EA představuje Mass Effect 3

14. 12. 2010

Sdílet

Je to poslední bod odporu lidstva a jen Shepard nás může zachránit. Po týdnech dohadů napříč herními weby a blogy je konečně jasno, což dokazuje videoupoutávka s názvem „Earth“, odvysílaná v průběhu udělování cen Spike Video Game Awards (VGAs).

Celosvětové vydání Mass Effect 3 je plánováno na předvánoční období roku 2011 ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360, počítačový zábavní systém PLAYSTATION 3  a PC, což mimo jiné znamená, že vůbec poprvé v dějinách série Mass Effect vyjde některý z jejích titulů simultánně na všech třech hlavních platformách. V průběhu udělování cen Spike VGA obdržel předchůdce právě ohlášené novinky - Mass Effect 2 - ocenění „Nejlepší RPG roku“ a „Nejlepší hra pro Xbox 360 roku“ a studio BioWare zvítězilo v hlasování o „Studio roku“.

„Cílem nás všech v BioWare je neustálé zlepšování a já pevně doufám, že jsme stále ještě nedosáhli svého maxima,“ uvedl dr. Ray Muzyka, skupinový generální manažer a spoluzakladatel BioWare. „Co se týče Mass Effect 2, na úspěchy hry a celého jejího vývojového týmu snad už nemůžeme být pyšnější. Všechna doposud projevená uznání přijímáme s pokorou. Už se nemůžeme dočkat, až předvedeme úsilí celého týmu v podobě Mass Effect 3, který, jak doufáme, přinese ještě větší úspěch.“

ICTS24

Sci-fi série Mass Effect se odehrává ve vzdáleném vesmírném prostoru, obývaném nebezpečnými mimozemskými formami života a plném záhadných, dosud neprobádaných planet. Mezi její hlavní devízy patří intenzivní akce, bohatý futuristický příběh, atraktivní prvek prozkoumávání vesmíru a emotivní interakce s řadou postav.

Další informace o sérii Mass Effect naleznete na stránkách http://www.masseffect.com nebo na stránkách BioWare http://bioware.com v novém designu. Aktuální informace vás čekají také na česko-slovenských komunitních stránkách sociálně sítě Facebook na adrese http://www.facebook.com/masseffect.czsk.