Hlavní navigace

EA vytvářejí nové Need for Speed: Underground

5. 5. 2003

Sdílet

Závodní série Need for Speed se dočká dalšího pokračování...

Skvělou zprávou pro všechny fanoušky závodních her je vývoj dalšího pokračování v legendární automobilové sérii Need for Speed od Electronic Arts. O novou závodní simulaci Need for Speed: Underground se postarají autoři aktuálního Need for Speed: Hot Pursuit 2 a hra by měla vyjít na začátku příštího roku pro PC i konzole PlayStation 2, Xbox, GameCube a GameBoy Advance.



Jako profesionální závodníci si budete moci vybrat z dvaceti licencovaných vozů od výrobců jako Mitsubishi Motors, Subaru, Toyota a dalších. Nutno podotknout, že tyto vozy si budete dále upravovat a vylepšovat, a to mnoha různými způsoby. Všechno však něco stojí, a tak si na upgrady budete muset nejprve vydělat. Konečně se tak splní sen všem, kterým v Hot Pursuit 2 chyběla kariéra. Pod rouškou noci se budete vrhat do nebezpečných závodů a vydělávat tak špinavé peníze.



Dá se předpokládat, že opět budete čelit jak soupeřům, tak i dotěrným policistům, kteří vás budou nahánět po temných městských uličkách. Jistě se dočkáte i mnoha různých zkratek, jejichž znalost bude pro obsazení předních pozic esenciální. Opět se můžete těšit na vynikající audiovizuální zpracování a dech beroucí speciální efekty. Jakmile budou k dispozici screenshoty z PC verze, najdete je i na našich stránkách společně s podrobnějšími informacemi.

Autor článku