Hlavní navigace

Electronic Arts odhalili nového Harryho Pottera

27. 12. 2003

Sdílet

Virtuální dobrodružství mladého kouzelníka pokračuje…

Vývojáři z Electronic Arts pracují na třetím dílu série Harry Potter, vytvářené na motivy úspěšné knižní předlohy od J. K. Rowlingové. Nová hra se jmenuje Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, její vydání je plánováno na květen příštího roku a těšit se na ní mohou majitelé PC i konzolí PlayStation 2, Xbox, GameCube a GameBoy Advance.



Není divu, že opět převezmete roli slavného kouzelnického učně Harryho Pottera. Navíc se poprvé ujmete i jeho přátel Rona a Hermiony a jen díky efektivnímu využití různých schopností budete moci čelit novým nepřátelům. Tentokrát vám bude znepříjemňovat život odsouzený kouzelník Sirius Black a nevyhnete se ani nebezpečným Mozkomorům.



Zkrátka a dobře se můžete těšit na spoustu nových postav a nepřátel, s nimiž budete muset změřit síly. Využijete několika nových kouzel a dovedností a krom hlavních úkolů vás čeká i několik vedlejších questů. Své síly pak budete moci změřit i s přáteli v nových soubojích pro dva hráče. Doufejme tedy, že nový Harry Potter and the Prisoner of Azkaban neudělá svým povedeným předchůdcům ostudu.

Autor článku