Hlavní navigace

Elegantní dámská pouzdra Krusell

19. 11. 2009

Sdílet

 Autor:
Značková pouzdra Krusell pro mobily, PDA a notebooky jsou vyrobena z kvalitní imitace krokodýlí kůže a jsou nabízena ve vínové, hnědé a černé barvě.

Společnost Sunnysoft uvádí dámskou kolekci pouzder pro mobily, smartphony a PDA. Pouzdra jsou vyrobena z kůže, která by měla co nejlépe imitovat krokodýlí.

Hector Croco je částí kolekce uvedené pro období podzim/zima 2009 a je v barvách černá, vínově červená a hnědá. Krokodýlí design by měl být k nerozeznání podobný originálu. Velkou předností je malá tloušťka kožených stěn pouzdra, po vložení mobilu nebo PDA se tak jeho velikost zvětší jen minimálně. Je vyrobeno s koženými poutky pro přímé uchycení za opasek a odklopné víko je jištěno skrytými magnety. Hector Croco se bude prodávat za 400 korun.

Krusell Hector Croco


Vinga Croco je typem zajímavého vertikálního pouzdra, které má, stejně jako Hector Croco, „krokodýlí“ design z přírodní kůže. Na rozdíl od něj však není opatřen poutkem pro uchycení za opasek. Odklopné víko je jištěno skrytými magnety. Je uveden v barvách černá, hnědá a vínově červená. Záruka je na tato pouzdra rovněž doživotní. Doporučená cena tohoto modelu je 430 korun s daní.

Krusell Vinga Croco

CS24

Krusell Hector Croco

Krusell