Hlavní navigace

ePolicy Orchestrator 4.0

20. 9. 2007

Sdílet

McAfee oznámila dostupnost řešení McAfee ePolicy Orchestrator 4.0 (ePO), platformy, která umožňuje podnikům centrálně spravovat produkty pro zajištění bezpečnosti a shody s předpisy od různých dodavatelů.

Bezpečnostní produkty tradičně fungovaly tak, že byly instalovány na jednotlivá místa a po instalaci už poskytovaly zabezpečení bez nutnosti trvalé správy (nebo byla tato potřeba malá). V posledních letech ale nové hrozby a regulační požadavky vedly k vytvoření integrovaných a snadno spravovaných produktů pro zajištění zabezpečení a shody s předpisy, které mají pro zákazníky prvořadý význam. Společnost McAfee platformou ePO reaguje právě na tyto potřeby.


Sjednocuje správu zabezpečení sítí, dat i koncových zařízení včetně všech podnikových PC a serverů a funguje jak v prostředí fyzických, tak i virtuálních systémů. Poskytuje funkce pro reportování a audit a přizpůsobitelné konzole s webovým rozhraním.

Pro zajištění růstu ekosystému postaveného kolem platformy ePO společnost McAfee také představila program McAfee Security Innovation Alliance, jenž je určen pro technologické partnery a měl by jim pomoci snáze integrovat jejich produkty s platformou ePO.

- - Ousmane Keita