Hlavní navigace

eReading.cz přichází s novou generací své čtečky Start

19. 11. 2012

Sdílet

 Autor: eReading.cz
Novou generaci své čtečky Start začala nabízet společnost eReading.cz. Novinka se mimo jiné chlubí oboustranným listováním a zjednodušeným ovládáním.

Kromě těchto novinek ještě ubyla plná klávesnice. Zlepšila se také odezva, která je nyní okamžitá, a eliminováno bylo problikávání displeje z elektronického inkoustu (e-ink). Vývoje se dočkala i citlivost Wi-Fi modulu, podle informací výrobce je nyní lepší než u mnohých high-endových smartphonů.

Nový eReading.cz Start také zvyšuje možnosti uživatelského nastavení včetně 21 velikostí písma, přizpůsobení řádkování a velikosti okrajů nebo automatického zalamování slov na řádcích podle zabudovaného slovníku.

eReading.cz Start

Čtečka je propojena s portálem eReading.cz, díky čemuž si uživatelé mohou jedním kliknutím na počítači stahovat kompletní knihy či jejich náhledy. eReading.cz poskytuje také možnost zasílání elektronických novin (iDnes.cz, Literární noviny, E15...).

Čtečku Start si můžete pořídit v několika verzích na Kasa.cz. Buďto samostatně za 2 499,- Kč včetně DPH, případně s ročním předplatným Literárních novin za 2 999,- Kč nebo s ročním předplatným Deníku Insider za 3 199,- Kč. K dispozici je také dotovaná verze čtečky za 4 999,- Kč včetně DPH s pětitisícovým kreditem na nákup elektronických knih na eReading.cz. V této akci je však k dispozici pouhých tisíc kusů čtečky.

CS24

Zdroj: TZ eReading

eReading.cz Start