Hlavní navigace

Eset má nové serverové bezpečnostní řešení

27. 6. 2012

Sdílet

Nové serverové produkty uvedl na trh Eset. Jde o řešení Mail Security pro IBM Lotus Domino a File Security pro Microsoft Windows Server Core.

Mail Security podle výrobce přináší silnou ochranu pro e-mailové servery založené na systému IBM Lotus Domino. V porovnání se svým předchůdcem je tato řada vybavena vylepšeným jádrem ThreatSense, skenovací technologií pro detekci všech forem počítačových hrozeb. Mail Security pro Lotus Domino také umožňuje přesné skenování provozu firemního e-mailového serveru.

“Díky  vysokému výkonu, nízkým systémovým nárokům a vysoké rychlosti skenování představuje Mail Security efektivní bezpečnostní řešení pro servery, které by dnes mělo být neodmyslitelnou součástí firemní infrastruktury,” říká Michal Jankech, produktový manažer společnosti Eset pro serverovou bezpečnost.

Mail Security pro IBM Lotus Domino zajišťuje plynulý provoz, je kompatibilní s nástrojem centrální správy Remote Administrator, podporuje Lotus Domino Partitioned a automaticky vylučuje kritické soubory ze skenování.

 

Vybrané vlastnosti Mail Security pro IBM Lotus Domino podle výrobce:

CS24

  • Antivirus a antispyware – eliminuje všechny druhy hrozeb včetně virů, rootkitů, červů a spyware. Ochraňuje e-mailové brány na úrovni SMTP a NRPC a pravidelně skenuje e-mailová data uložená na Domino serveru. Řešení integruje všechny části plně funkční ochrany serverů včetně rezidentního štítu a on-demand scanneru.
  • Antispam – efektivně chrání před spamem a phishingovými zprávami. Všechna klíčová antispamová nastavení lze nakonfigurovat v intuitivně řešeném rozhraní.
  • Záznamy & statistiky – udržuje přehled o stavu zabezpečení pomocí podrobných záznamů a statistik, včetně protokolů o spamu a greylistingu.

 

File Security pro Microsoft Windows Server Core nabízí antivirus a antispyware, ochranu napříč různými platformami, centrální správu kompatibilní s Remote Administrator, SysInspector a SysRescue.