Hlavní navigace

ESET Smart Security – inteligentní řešení bezpečnosti

7. 1. 2008

Sdílet

Společnost ESET má další významný produkt ve svém portfoliu, který je dostupný již od 1. listopadu 2007. Jedná se o integrované řešení bezpečnosti Smart Security pro domácí i firemní zákazníky.

Společnost ESET má další významný produkt ve svém portfoliu, který je dostupný již od 1. listopadu 2007. Jedná se o integrované řešení bezpečnosti Smart Security pro domácí i firemní zákazníky.

ESET Smart Security obsahuje čtyři komponenty – ESET NOD32 Antivirus, ESET NOD32 Antispyware, ESET Personal Firewall a ESET Antispam, které navzájem spolupracují v dokonalé symbióze na bázi pokročilé heuristické technologie ThreatSense a skenovacího jádra ESET NOD32. ESET Smart Security v sobě kombinuje rychlost a preciznost s minimálním zatížením počítačového systému a díky integrovanému ESET NOD32 antiviru zaručuje vysoký stupeň preciznosti při odhalování virových infiltrací a nízké množství falešných poplachů. Navíc má i velmi nízké systémové nároky a zabere jen 40 MB místa na disku.

Licence pro jeden počítač s ročním updatem stojí (bez DPH) 1 249 Kč, s dvouletým updatem je to pak 1 874 Kč. Pro firemní zákazníky bude k dispozici také Smart Security Business Edition, který navíc obsahuje nástroj vzdálené správy ESET Remote Administrator a funkci Mirror pro vytvoření lokálního aktualizačního serveru. Tato verze bude v prodeji v průběhu listopadu 2007.
Nenechte si ujít:
Vydírání se souhlasem: jak přinutit uživatele pornostránek zaplatit?

Detaily o nové generaci antiviru NOD32

Top 10 hlavních bezpečnostních hrozeb roku 2008

Navíc všichni držitelé karty ISIC mohou při koupi ESET Smart Security získat slevu 50 %. Stejnou slevu získají také držitelé průkazu TP, ZTP a ZTP/P, zdravotnická zařízení, školy a nestátní neziskové organizace. Slevu 20 % mohou čerpat subjekty veřejné správy. Další informace jsou dostupné na www.esetsmartsecurity.cz nebo na www.eset.cz.

 

Autor článku