Hlavní navigace

FIFA 10 Ultimate Team

4. 12. 2009

Sdílet

Ve FIFA 10 Ultimate Team čeká na hráče výzva v podobě úkolu postavit ten nejlepší tým světa, složený ze světových hvězd kopané, vést jeden či více týmů současně a utkávat se s ostatními hráči na dynamicky se aktualizujících onlinových turnajích.

FIFA 10 Ultimate Team obsahuje ještě více voleb a fotbalistů, díky čemuž se hráči mohou proměnit ve virtuální protějšky skutečných trenérů a manažerů a vybudovat si vlastní fotbalové supertýmy. Způsob vedení týmu je libovolný – je možné zaměřit se například jen na postavení co nejsilnějšího kádru, anebo se ujmout řízení hned několika mužstev  a dynamicky se tak přizpůsobovat specifickým podmínkám toho kterého turnaje či soutěže. Hvězdy pro soupisky týmů snů lze nejen nakupovat a jinak získávat, ale také je později prodávat nebo vyměňovat. Při přípravě týmu pro různé soutěže je nutné důkladně zvažovat aktuální strategii. Kompletně přepracovaný systém týmové chemie, postavený na vztazích hráčů na hřišti, vyžaduje pro dosažení úspěchu vyladění týmu na jeho absolutní maximum. Na standardní turnaje či tematické soutěže proti nejsilnějším celkům z celého světa vyrazte s pečlivě sestaveným týmem a pokuste se soupeře překonat takticky i herně.

CS24

fifa 10

Ve FIFA 10 Ultimate Team si prověřte své dovednosti hráče i manažera a utkejte se o světovou fotbalovou nadvládu. Tento rozšiřující herní mód pro FIFA 10 bude k dostání formou stažení za 400 Microsoft bodů a $4.99 na Xbox LIVE, resp. PlayStation Network počátkem února 2010. Pro hraní je nutné mít FIFA 10 a připojení k internetu. Mód FIFA 10 Ultimate Team vyvíjí studio EA Canada se sídlem v kanadském Vancouveru. Věkový rating dosud nebyl udělen.