Hlavní navigace

FIFA World Cup South Africa míří do českých obchodů

29. 4. 2010

Sdílet

Společnost Electronic Arts oznámila zahájení prodeje svého EA SPORTS titulu 2010 FIFA World Cup South Africa na českém a slovenském trhu.

Mezi hlavní prvky videohry 2010 FIFA World Cup South Africa patří ztvárnění emocí a vášní, které provázejí nejvypjatější souboje tradičních soupeřů na vrcholné mezinárodní scéně. K dispozici je všech 199 reprezentačních výběrů, účastníků kvalifikace, a všech 10 oficiálních stadiónů, na nichž se zápasy šampionátu v Jižní Africe odehrají. Hráč bude moci hrát za svůj národní tým od kvalifikace až po virtuální podobu finále mistrovství světa.

Prostřednictvím kanálů EA SPORTS a Coca-Cola si fotbaloví fanoušci ve vybraných zemích budou moci odemknout osm nových gólových oslav. O povedené góly a oslavy je pak možné podělit se i s dalšími fanoušky nahráním na webové stránky EA SPORTS Football World (www.EASPORTSfootball.com).

Na počest velké tradici Mistrovství světa FIFA přestaví EA SPORTS svůj historický tým snů (Classic 11 Team), složený z 35 legendárních hráčů předešlých turnajů, mezi nimiž nechybí například hvězdný kamerunský útočník Roger Milla, jenž na Mistrovství světa FIFA 1990 dokázal vstřelit čtyři branky a v roce 1994 se ve věku 42 let stal nejstarším hráčem, jaký kdy na světovém šampionátu startoval. Tým Classic 11 si budou moci odemknout ti z fanoušků, jimž se povede proměnit ve skutečnost naděje a sny svého národa v duelech s mužstvy soupeřů a dovést svůj tým k triumfu na Mistrovství světa FIFA 2010.

world cup

Nováčci mezi hráči série FIFA se mohou do bojů na světovém šampionátu zapojit také, protože je pro ně připraveno nové zjednodušené ovládání pomocí dvou tlačítek, umožňující snadné přihrávání a střelbu.

Více informací o hře a specifických vlastnostech pro každou platformu naleznete na oficiálních stránkách http://www.FIFA-WORLD-CUP.EASPORTS.COM.

CS24

 

Via: TZ