Hlavní navigace

FlatOut 2 - konečně oficiálně

13. 10. 2005

Sdílet

Po úspěchu brutálních závodů FlatOut připravují vývojáři z Bugbear Entertainment zbrusu nové pokračování. Pojďte se společně s námi podívat, co všechno pro závodní fanoušky pod přísným dohledem Empire Interactive chystají.

Společnost Empire Interactive konečně oficiálně představila již dříve oznámené pokračování skvělé závodní hry FlatOut. Tato novinka by se podle posledních informací měla objevit v létě příštího roku a kromě počítačových hráčů potěší i majitele konzolí PlayStation 2 a Xbox. Vzhledem k úspěchu původního titulu zůstane FlatOut 2 v zajetých kolejích. Přinese brutální závodní akci plnou destrukce, odletujících částí vozů a poletujících řidičů. Tratě budou opět plné zničitelných objektů, které můžete šikovnou jízdou nastražit na nic netušící soupeře. Za povedené bouračky a podobné kousky budete odměňováni speciálním zrychlením, jež vám mnohdy zaručí vítězství.
Na zbrusu nových tratích se postavíte sedmi nebezpečným protivníkům, vybaveným vylepšenou umělou inteligencí a specifickým stylem jízdy. Beze změn samozřejmě nezůstane ani grafické zpracování, vylepšené fyzikální vlastnosti a model poškození. Díky tomu budete svědky opravdu drsných bouraček se spoustou efektů, jež vás překvapí nejen v během klasických závodů, ale rovněž v průběhu speciálního Rag doll šampionátu nebo v Demoličních arénách. Hráči, kteří v původní hře opomíjeli klasické tratě a raději se věnovali létajícím řidičům, se dostatečně vyřádí i s FlatOut 2. Autoři připravují dvanáct šílených soutěží, ve kterých se můžete utkat s hráči z celého světa.

Autor článku