Hlavní navigace

GFI Backup 2010 - obnova dat i na zařízení bez zálohovacího softwaru

21. 4. 2010

Sdílet

GFI Software představila Backup 2010 – Business Edition, zálohovací řešení pro malé a střední firmy.

 GFI Backup podle dodavatele obsahuje komplexní funkcionalitu pro zálohování, obnovu a synchronizaci dat podporující veškeré typy souborových, webových, Microsoft SQL a dalších serverů. Operace zálohování lze centralizovat a řídit prostřednictvím jediné webové konzole.

Kromě samotného zálohování jsme se úzce zaměřili také na funkcionalitu pro obnovu dat. Lidé zálohují data dennodenně, ale obnoví je často jen jednou. Proto musí být proces obnovy dat spolehlivý, účinný, rychlý, ale také snadný a nezávislý na softwaru, v němž byla záloha vytvořena,“ uvedl Walter Scott, výkonný ředitel společnosti GFI. GFI Backup – Business Edition používá pro kompresi a archivaci dat standardní souborový formát Zip64, který dovoluje snadnou obnovu dat i v případě, že na zařízení, na kterém k obnově dat dochází, není nainstalován příslušný software.

CS24


K dalším funkcím GFI Backup – Business Edition dle dodavatele patří:

  • Podpora běžných typů hardwarových úložišť, včetně interních a externích pevných disků, sítí typu LAN, páskových jednotek, NAS disků i vzdálených lokací prostřednictvím FTP protokolu s automatickým obnovením uploadu

  • 256bitové AES šifrování

  • Notifikace o úspěchu/selhání/varování úlohy na e-mail nebo v protokolu událostí

  • Nativní podpora přístupu přes HTTPS protokol

  • Použití v prostředí pracovních skupin i Active Directory