Hlavní navigace

Harry Potter a Princ dvojí krve již v červnu

16. 5. 2009

Sdílet

Videohra Harry Potter a Princ dvojí krve se od 30. června stane tím pravým místem pro fanoušky mladého čaroděje, s nímž opět prožijí napětí, akci a vzrušující události.

Společnosti Electronic Arts a Warner Bros. Interactive Entertainment dnes potvrdily, že videohra Harry Potter a princ dvojí krve se v nabídce prodejců na celém světě objeví od 30. června 2009, krátce před premiérou filmu studia Warner Bros. Pictures na motivy šesté knihy o Harrym Potterovi spisovatelky J. K. Rowlingové.

Ve hře Harry Potter a princ dvojí krve se hráči vrací do Bradavic, aby Harrymu pomohli překonat nástrahy šestého ročníku čarodějnické školy. Budou se moci zapojit do vzrušujících kouzelnických duelů, míchat a vařit magické ingredience v hodinách lektvarů a vznést se do oblak při vedení nebelvírského famrpálového týmu za vítězstvím. Čekají na ně rovněž Ronovy romantické trampoty. Celý příběh pak vyvrcholí dramatickým odhalením pravé identity prince dvojí krve.

 


CS24

Titul Harry Potter a princ dvojí krve vyvinulo studio EA Bright Light se sídlem v anglickém Guildfordu. Jeho tým má na kontě celosvětově úspěšnou sérii her s Harrym Potterem, z nichž poslední je Harry Potter a fénixův řád z roku 2007.

Vydání titulu Harry Potter a princ dvojí krve je v Česku a na Slovensku plánováno na 30. června 2009 ve verzích pro Wii, počítačový zábavní systém PLAYSTATION 3 , videoherní a zábavní systém Xbox 360, PlayStation 2 počítačový zábavní systém, systém PSP, Nintendo DS, Windows PC a mobilní zařízení.