Hlavní navigace

Herní myš Logitech G500

10. 8. 2009

Sdílet

 Autor:
Myš Logitech Gaming Mouse G500 vylepšuje oblíbený model Logitech G5 Laser Mouse o nejnovější herní laserový snímač.

Jako následník klasického modelu Logitech G5 Laser Mouse přináší myš Logitech Gaming Mouse G500 vyšší přesnost od 200 dpi až po 5700 dpi, maximální zrychlení je 30 g. Vzhledem k zaměření na náročné hráče se myš připojuje přes USB, což znamená menší zpoždění při přenosu dat než je tomu u bezdrátových myší.

G500 má hrbolatou povrchovou úprava s širší opěrou palce a vyhlazenou malíkovou hranou, díky čemuž je pohodlnější nejen ve hrách, ale i při používání běžných aplikací.

Samozřejmostí G500 je možnost programovat tlačítka, na k čemuž má vestavěnou paměť. K používání vlastních nastavení tak není potřeba žádný dodatečný software (k jejich programování však ano). Tlačítek je celkem 10, přičemž není jasné, jestli lze měnit nastavení všech, nicméně je to pravděpodobné.

Hmotnost myši je možné upravit dodatečnými závažími až do hmotnosti 27 gramů a rolovací kolečko přichází s duálním módem – se superrychlým rolováním a s rolování po jednotlivých stupních, které je ideální pro jemné skrolování, například výběr zbraně.

Myš Logitech Gaming Mouse G500 by měla být v Evropě dostupná v září (semtember) za doporučenou maloobchodní cenu 2190 Kč s DPH v České republice a na Slovensku za 80 euro.

Logitech G500

CS24

Logitech G500

Logitech G500