Hlavní navigace

HP pro každého se najde barva

1. 6. 2007

Sdílet

Společnost HP mění a rozšiřuje své portfolio spotřebního materiálu, aby zajistila pro zákazníky větší výběr ...


Společnost HP mění a rozšiřuje své portfolio spotřebního materiálu, aby zajistila pro zákazníky větší výběr s vyšší hodnotou a zjednodušila proces nakupování v klasických i on-line obchodech.
Jedná se o významnou změnu způsobu, jak bude spotřební materiál pro tisk nabízen zákazníkům po celém světě; společnost HP bude poskytovat větší výběr tiskových kazet s novými cenovými možnostmi a v nových barevně odlišných obalech, usnadňujících výběr. Společnost se řídí podrobným průzkumem požadavků zákazníků, který vedl k závěru, že zákazníci chtějí větší kontrolu nad nákupem inkoustových kazet, a pokud jde o uspokojení jejich tiskových potřeb "jedna velikost se nehodí pro všechno". Standardní tiskové kazety HP (HP Standard Print Cartridges) Zákazníci, kteří tisknou malé objemy a méně často, a nejvíce se zajímají o nízkou pořizovací cenu, mohou nakupovat standardní tiskové kazety HP s inkousty HP Vivera a dosahovat s nimi konzistentních, spolehlivých výsledků za příznivé ceny. Originální inkoustové kazety HP jsou nyní k dispozici za ceny začínající na 299 Kč.
Velkoobjemové tiskové kazety HP (HP Value Print Cartridges) Zákazníci, kteří tisknou spíše častěji a ve větších objemech, a proto mají největší zájem o nižší náklady na vytištěnou stránku a přejí si měnit tiskovou kazetu co nejméně, mohou nakupovat inkoustové kazety HP Value s inkousty HP Vivera, které poskytují úsporu až 55 procent.
Speciální tiskové kazety (HP Specialty Print Cartridges) Moderní inkoustová technologie v nových speciálních tiskových kazetách HP zvýší výkonnost tiskárny a nabídne nejvyšší hodnotu a nejlepší výsledky pro specializovanější tiskové potřeby, jako je domácí tisk fotografií a další zvláštní projekty. Například fotografické tiskové kazety s 6 nebo 8 inkousty jsou ideální pro tisk fotografií, kde poskytují lepší barevný gamut, bohatší a realističtější pleťové tóny a šedou škálu včetně výraznější černé barvy.
V rámci tohoto sortimentu výrobků jsou v určitých regionech dodávány speciálně upravené tiskové kazety HP Inkjet Print 57+ a 78+, které zajišťují zářivé a živé barvy na běžných i speciálních papírech HP. Ve srovnání se standardními tiskovými kazetami 57 a 78 obsahují kazety HP Inkjet Print 57+ a 78+ inkousty Vivera pro tisk fotografií sytých barev, které vydrží o 50 let déle bez nutnosti používání specializovaných fototiskáren.
S novými možnostmi on-line nákupu se můžete seznámit na adrese www.hp.eu/bestchoice.

Autor článku