Hlavní navigace

HP souhlasí s migrací svých zákazníků k Novellu

29. 5. 2008

Sdílet

Společnosti HP a Novell oznámily alianci zaměřenou na migraci zákazníků z řešení HP Identity Center na řešení správy identit a zabezpečení od Novellu.

Společnosti HP a Novell oznámily alianci zaměřenou na migraci zákazníků z řešení HP Identity Center na řešení správy identit a zabezpečení od Novellu.

V rámci dohody mezi společnostmi budou HP a Novell společně nabízet migrační služby, HP bude prodávat řešení správy identit a zabezpečení Novellu a Novell bude uznávat licence na technologii HP Identity Center.

Dříve v tomto roce oznámila společnost HP, že své investice do produktů pro správu identit nadále zaměří pouze na stávající zákazníky a nebude se snažit prodávat tyto produkty novým zákazníkům. Zákazníci HP, kteří si chtějí zajistit dlouhodobý přístup k řešením správy identit, mohou využít tento program a migrovat na špičková řešení Novellu. Zákazníci, kteří se pro migraci nerozhodnou, budou nadále podporováni společností HP.

Migrační program HP a Novellu poskytne zákazníkům v průběhu přechodu komplexní podporu:

Licenční kredit pro stávající zákazníky produktu HP Identity Center – V prvních 12 měsících nabízí Novell zákazníkům, kteří zahájí migraci na jeho produkty správy identit a zabezpečení, plné uznání licencí.

Migrační služby – Služby poskytované týmem HP Consulting and Integration zaručují hladký přechod s minimálním narušením provozu zákazníků.

Společný vývoj migračních nástrojů – Společnosti HP a Novell vyvinou nástroje, které pomohou jejich týmům služeb automatizovat a zjednodušit přechod z produktu HP Identity Center na řešení Novellu.

Viz také:
Novell uvádí správu identit pro SAP
Novell získává partnery svého řešení pro správu identit
Správa identit od Sunu jako open source

Autor článku