Hlavní navigace

Hudební ovladače Logitech pro Wii

23. 9. 2009

Sdílet

 Autor:
Bezdrátový bicí ovladač Logitech a bezdrátový kytarový ovladač Logitech vyrobeny v licenci pro Guitar Hero.

Logitech rozšiřuje řadu svých hudebních ovladačů pro konzoli Wii. Společnost představila Logitech Wireless Drum Controller pro Wii a Logitech Wireless Guitar Controller pro Wii. Oba ovladače vyrobené v licenci společnosti Activision Publishing jsou navržené tak, aby si mohli uživatelé zahrát co nejlépe se hrami Guitar Hero, včetně Guitar Hero 5 a Band Hero, která bude brzy uvedena na trh.

Logitech Wireless Guitar Controller pro Wii

Bezdrátový kytarový ovladač Logitech pro Wii má krk z javoru, palisandrový hmatník a kovové pražce. Ovladač je k dostání v oslňujícím bílém provedení s lesklým černým pickguardem na těle z jednoho kusu dřeva. Tlačítka na hmatníku jsou zhotovena tak, aby při mačkání nevydávala zvuky, a tak co nejméně rušila při hraní. Kytarový ovladač také obsahuje dotykem ovládanou plochu - slider, umístěný na krku, díky němuž lze „vyjíždět“ sóla i beze strun.

Logitech Wireless Drum Controller pro Wii

Bezdrátový bicí ovladač Logitech se skládá ze tří plně uzpůsobitelných bicích membrán a dvou činelů. Každou z částí lze nastavit tak, abyste na ovladač dobře dosáhli a aby vyhovoval vašemu stylu.

Bezdrátový bicí ovladač Logitech je pro lepší hraní opatřen zapuštěnými ráfky, které usnadní bubenická sóla a pomohou vyhnout se nechtěným úhozům do ráfku. Pedál bubnů má povrch z nerezavějící oceli a nastavitelnou pružinu, a tak je ovladač vysoce odolný a zároveň dostatečně citlivý.

Když si chcete zabubnovat, bezdrátový bicí ovladač Logitech rychle rozložíte a pak zase složíte během chvilky. Hrát můžete za pár minut od otevření pouzdra, a po skončení vaší show je vše rychle sklizeno (alespoň tak to slibuje Logitech).

Kytarový i bicí ovladač jsou vyrobeny v licenci pro Wii, a tak je nastavení hračka – ovladač Wii Remote se připojí ke kytaře či bubnům, přičemž oba hudební ovladače obsahují analogový joystick pro pohyb v navigačním menu.

Logitech Wireless Guitar Controller pro Wii a Logitech Wireless Drum Controller pro Wii budou v Evropě a ve Spojených státech k dostání v říjnu (október) za maloobchodní cenu 5000 korun (Slovensko 200 euro).

Logitech Wireless Guitar Controller for Wii

Logitech Wireless Guitar Controller for Wii

Logitech Wireless Drum Controller for Wii

Byl pro vás článek přínosný?