Hlavní navigace

Hudební ovladače Logitech pro Wii

23. 9. 2009

Sdílet

 Autor:
Bezdrátový bicí ovladač Logitech a bezdrátový kytarový ovladač Logitech vyrobeny v licenci pro Guitar Hero.

Logitech rozšiřuje řadu svých hudebních ovladačů pro konzoli Wii. Společnost představila Logitech Wireless Drum Controller pro Wii a Logitech Wireless Guitar Controller pro Wii. Oba ovladače vyrobené v licenci společnosti Activision Publishing jsou navržené tak, aby si mohli uživatelé zahrát co nejlépe se hrami Guitar Hero, včetně Guitar Hero 5 a Band Hero, která bude brzy uvedena na trh.

Logitech Wireless Guitar Controller pro Wii

Bezdrátový kytarový ovladač Logitech pro Wii má krk z javoru, palisandrový hmatník a kovové pražce. Ovladač je k dostání v oslňujícím bílém provedení s lesklým černým pickguardem na těle z jednoho kusu dřeva. Tlačítka na hmatníku jsou zhotovena tak, aby při mačkání nevydávala zvuky, a tak co nejméně rušila při hraní. Kytarový ovladač také obsahuje dotykem ovládanou plochu - slider, umístěný na krku, díky němuž lze „vyjíždět“ sóla i beze strun.

Logitech Wireless Drum Controller pro Wii

Bezdrátový bicí ovladač Logitech se skládá ze tří plně uzpůsobitelných bicích membrán a dvou činelů. Každou z částí lze nastavit tak, abyste na ovladač dobře dosáhli a aby vyhovoval vašemu stylu.

Bezdrátový bicí ovladač Logitech je pro lepší hraní opatřen zapuštěnými ráfky, které usnadní bubenická sóla a pomohou vyhnout se nechtěným úhozům do ráfku. Pedál bubnů má povrch z nerezavějící oceli a nastavitelnou pružinu, a tak je ovladač vysoce odolný a zároveň dostatečně citlivý.

Když si chcete zabubnovat, bezdrátový bicí ovladač Logitech rychle rozložíte a pak zase složíte během chvilky. Hrát můžete za pár minut od otevření pouzdra, a po skončení vaší show je vše rychle sklizeno (alespoň tak to slibuje Logitech).

Kytarový i bicí ovladač jsou vyrobeny v licenci pro Wii, a tak je nastavení hračka – ovladač Wii Remote se připojí ke kytaře či bubnům, přičemž oba hudební ovladače obsahují analogový joystick pro pohyb v navigačním menu.

Logitech Wireless Guitar Controller pro Wii a Logitech Wireless Drum Controller pro Wii budou v Evropě a ve Spojených státech k dostání v říjnu (október) za maloobchodní cenu 5000 korun (Slovensko 200 euro).

Logitech Wireless Guitar Controller for Wii

CS24

Logitech Wireless Guitar Controller for Wii

Logitech Wireless Drum Controller for Wii