Hlavní navigace

Humorně laděná akce Armed & Dangerous

27. 8. 2003

Sdílet

Nová akce od tvůrců slavné hry Giants: Citizen Kabuto...

Nové dílo od tvůrců velmi dobře hodnocené hry Giants: Citizen Kabuto, týmu Planet Moon Studios (který je mimochodem složen z bývalých členů vývojářského studia Shiny Entertaiment, majícího na svědomí např. MDK či Sacrifice), bude humorně laděnou akční hrou pojmenovanou Armed & Dangerous. Vzhledem k dřívějším titulům, které nešetřily originalitou, můžete i tentokrát očekávat dílko, které se zařadí mezi nadprůměrné hry.



S hlavní postavou, kriminálníkem lidské rasy jménem Říman, se chopíte role vůdce týmu složeného z ozbrojeného robota Q1-11, šíleného pistolníka Jonesyho a zvláštně vypadající kreatury Rexuse. Společně pak využijete probíhajícího povstání proti králově krutovládě a pokusíte se o největší loupež všech dob. I přes vaše původní snažení se však stanete nedobrovolnými hrdiny a postavíte se proti tyranskému králi po boku rebelů.



V celkem 21 misích porazíte tisíce nepřátelských tvorů a zničíte hromady ohromných válečných strojů. Zbraňový arzenál bude opravdu bohatý a mimo různých samopalů, odstřelovacích pušek a raketometů nasednete i do několika typů ozbrojených vozidel. Ve hře plné střílení a výbuchů budete postavy sledovat z pohledu třetí osoby a navštívíte pět různých lokalit, mezi které patří ledové pláně či hluboké lesy. Očekávat můžete spoustu humorných situací a velmi strhující děj, okořeněný kvalitním příběhem. Armed & Dangerous vám LucasArts představí již v zimě letošního roku.