Hlavní navigace

Humyo.cz nabízí čtenářům PC Worldu dva měsíce služeb zdarma

29. 4. 2009

Sdílet

Pokud často pracujete na několika počítačích a rádi byste synchronizovali svá data do jednoho celku, je webový projekt Humyo.cz stvořen pro vás.

Humyo pro čtenáře PC Worldu

 

Humyo.cz je nový internetový projekt, který se zaměřuje na poskytování online volného prostoru uživatelům pro jejich data. Na stránkách Humyo si můžete vybrat jednu ze čtyř variant uživatelských účtů, jež nabízejí rozličné služby spojené s uchováváním a sdílením vašich dat na internetu. První varianta je zdarma a poskytuje 20 GB úložný prostor pro všechny soubory, přístup přes webový prohlížeč či mobilní telefon, vysokou míru zabezpečení přes SSL šifrování a automatickou synchronizaci a zálohu dat na všech vašich počítáčích.

CS24

Účet premium poskytuje o 80 GB prostoru více, záruku doživotního uložiště dat a garanci nulové reklamy ve správci souborů Humyo.cz. Jeho cena je 160 Kč/měsíc nebo 1600 Kč/rok. Třetím typem je Pracovní prostor S, který umožňuje přístup pro 4 různé uživatele, přizpůsobení rozhraní firmě a automatickou antivirovou kontrolu všech dat. Jeho cena činí 360 Kč/měsíc nebo 3600 Kč/rok. Pracovní prostor L poskytuje větší prostor 250GB a umožňuje přístup až deseti uživatelům, kteří mohou stejně jako v předešlé variantě libovolně sdílet svá data.

Přístup do vaší online úschovny máte přes webové rozhraní i klienta ke stažení pro Windows XP a Vista. Zde můžete snadno uploadovat své soubory a nabízet je ke sdílení dalším uživatelům. Společnost Humyo.cz navíc speciálně čtenářům pcworld.cz dává možnost dvouměsíčního využívání služby Pracovní prostor S zdarma při registraci do konce května. Když si v nabídce registrace vyberete tuto variantu služby, stačí dolů do pole "kód poukázky" vyplnit tento kód: PCWORLDCZ1.