Hlavní navigace

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs Demo

3. 7. 2009

Sdílet

Activision uvolnil hratelnou demoverzi hry Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, jež vám umožní si důkladně vyzkoušet PC verzi tohoto pokračování.

Ve hře podle třetího pokračování Doby ledové se ujmete role více než šesti hratelných postav, včetně oblíbených přátel z předchozích dílů a dalších nových postav. Kromě rozšířených funkcí hry pro jednoho se můžete poprvé ve hře z Doby ledové spojit s přáteli a členy rodiny v osmi minihrách, ve kterých spolupracuje několik hráčů dohromady.


Stáhnout DEMO ICE AGE: Dawn of the Dinosaurs

 

 

 


Hlavní rysy :

  • Znovu si užijte legraci, postavy a prostředí pravěku známé z filmu - hráči prožívají dobrodružství nejen z filmu se všemi svými oblíbenými postavami - vážným, ale potrhlým lenochodem Sidem, dobrosrdečným mamutem Mannym, odvážným šavlozubým tygrem Diegem a veverkou Scrat.


CS24

  • Poprvé ve hře z Doby ledové hrajete s několika postavami – k dispozici máte více než šest hratelných postav. Hráči je umožněno zvládnout jejich výjimečné schopnosti a bojové dovednosti během různorodých herních činností, včetně náročných plošinových akcí, úkolů na ubíhajícím pozadí a řešení hádanek.


  • Vychutnejte si neustále se měnící hru ve více než 15 úrovních - každá úroveň předkládá nové a poutavé úkoly, hráč se učí používat schopnosti jednotlivých postav, aby porazil nepřátele, překonal nebezpečné úseky, vyhnul se překážkám a unikl z nebezpečných situací.


  • Nově se objevují minihry pro více hráčů - další novinka ve hrách s námětem z Doby ledové. Hráči se spojí s až čtyřmi přáteli nebo členy své rodiny ve zbrusu nových minihrách pro více hráčů.

Autor článku