Hlavní navigace

Kerio nabízí WinRoute Firewall 6.6

2. 4. 2009

Sdílet

Kerio Technologies oznámila vydání nové verze produktu WinRoute Firewall, který je určen pro malé a středně velké podniky. Nová verze podle dodavatele nabízí např. novou klientskou aplikaci Kerio VPN Client, jež je nyní dostupná pro několik platforem - Windows, Mac OS X a Linux. Tato aplikace má řešit vzrůstající poptávku po zabezpečeném přístupu mobilních pracovníků přes VPN, kteří používají operační systémy na různých platformách.

CS24


„Mnoho z našich zákazníků potřebuje zabezpečit trvalé VPN tunely mezi servery mimo své pobočky a zajistit tak šifrovanou konektivitu se svými místními sítěmi. Schopnost nové aplikace Kerio VPN Client běžet jako služba umožňuje serverům na operačních systémech Mac, Linux či Windows spojit se ihned po zapnutí či restartu počítače,“ uvedl Jan Ježek, product development manager společnosti Kerio Technologies. „Nový VPN server a multiplatformní VPN Client v Kerio WinRoute Firewallu zároveň reagují na současný stav, kdy různorodost operačních systémů na pracovištích roste.“

Kerio VPN Client, který je nyní dostupný pro platformy Windows, Mac OS X a Linux, je součástí produktu a je dostupný pro všechny uživatele s platnou licencí Kerio WinRoute Firewallu 6.6.