Hlavní navigace

WinRoute Firewall 6.7 umí ohlídat zaměstance před sociálními sítěmi

30. 7. 2009

Sdílet

Společnost Kerio Technologies představila novou verzi produktu WinRoute Firewall. Mezi novinky patří nový modul Kerio Web Filter a webové rozhraní pro správu.

 

Nový Kerio Web Filter blokuje přístup k infikovaným webovým stránkám, které mohou sloužit pro distribuci malwaru. Web Filter zabraňuje přístupu na všechny stránky, které nebyly analyzovány a roztříděny.

Filtr třídí internetové stránky do 53 kategorií. V kombinaci s programem Kerio WinRoute Firewall a jeho uživatelskými filtrovacími pravidly si tak společnosti mohou utvořit a dále rozvíjet politiku pro užívání Internetu, přizpůsobenou různým skupinám uživatelů i jednotlivcům.

„Kromě zvýšené bezpečnosti jsme zjistili, že zákazníci, kteří začali používat nový webový filtr od Keria okamžitě zaznamenali zvýšení produktivity práce svých zaměstnanců,” říká Martin Irlbek, obchodní manažer společnosti Arion spol.s.r.o., jež patří ke Kerio Certified Partnerům. „Dokud jsme svým zákazníkům neukázali záznamy a grafy z aplikace Kerio WinRoute Firewall, nevěřili, jaké potíže mohou jejich společnostem způsobit sociální sítě typu Facebook nebo Twitter.”

CS24

Pomocí nového rozhraní pro webovou správu umožňuje Kerio Administration Console správcům sítí rychle nastavit komunikační politiku na firewallu. Web Administration lze obsluhovat z prohlížečů Internet Explorer, Firefox a Safari.

Součástí Kerio WinRoute Firewallu je funkce pro řízení přístupu uživatelů, antivirová kontrola, VPN, řízení šířky pásma, rozložení zátěže sítě a gateway firewall. Kerio VPN Client je k dispozici pro platformy Windows, Mac OS X a Linux.