Hlavní navigace

Kompletní designové Fantasy jdou na náš trh

24. 5. 2007

Sdílet

Společnost LG Electronics rozšířila svoji řadu designových modelů na našem trhu o dvojici Ring a Eclipse, které doplní již v minulém roce prodávaný model Fantasy L1900J – JAR.

CS24

Monitory řady Fantasy nabídnou dobu odezvy 2ms, kontrastní poměr až 3000:1 v DFC módu a pozorovací úhly 170/170o., úhlopříčku 19 palců a rozlišení 1280 x 1024 obrazových bodů.


A co vlastně chtěli designéři svými výtvory sdělit?


L1900R - RING, tvarem otevřeného podstavce vyjadřuje představu “věčnosti” a “komunikace”. Při stisku tlačítka napájení začne LED dioda pracovat v sekvenci, jakoby dělala ve vzduchu kruh. Kabeláž i konektory jsou skryty, a také se snížil počet kusů vnějšího vedení a samostatných prvků. S ohledem na ochranu životního prostředí byl vysoký lesk dosažen pouze s ABS injekcí bez použití spreje.


L1900J - JAR má připomínat část krásné keramické vázy. Při rozsvícené LED diodě naplní světlo polokoule, což vyvolává dojem, že obsahuje světelný zdroj. Působí tak dramatickým dojmem jako malé jeviště na psacím stole. U intenzity světla LED lze nastavit čtyři fáze osvětlení, které může v nočních hodinách sloužit jako nepřímé.


L1900E - ECLIPSE vyjadřuje tajemství vesmíru zajímavou křivkou podél perforovaného kruhového sloupku představujícího sílu a vznešenost zatmění měsíce prostřednictvím LED diody v pozadí.

Doporučená koncová cena pro český trh pro všechny tři modely je 9 990 Kč včetně DPH.

- - Tomáš Jirásko