Hlavní navigace

Korejské akční RPG The Fate

3. 7. 2003

Sdílet

Korejští Tronwell Software vydají akční RPG The Fate v angličtině...

Korejský vývojářský tým Tronwell Software není v oblasti počítačových her nováčkem a v poslední době se jeho členové pochlubili například povedeným akčním RPG The Fate. To v jejich domovině sklidilo poměrně slušný úspěch, čehož využila vydavatelská společnost 4AM Entertainment, která plánuje vydání anglické verze již 7. srpna tohoto roku. Na co se tedy můžete těšit?



Dostanete se do fantasy prostředí ostrova LaTranada, jehož obyvatelé čelí útoku tajemných ďábelských sil. Hlavní hrdina Loni se společně s kouzelnicí Reynou a urozeným rytířem Bluntem vrhne do boje za záchranu ostrova a bude též pokračovat v hledání ztraceného bratra Ranona, jenž zmizel během jejich dávné výpravy. Jak vidíte, příběh nijak zvlášť úchvatný není, a tak se budete muset vrhnout do akce, kterou bude The Fate přímo překypovat.



V singleplayerovém dobrodružství budete moci díky unikátnímu systému ovládat simultánně tři postavy najednou. To však zas tak úchvatné není, neboť něčeho podobného jsme byli svědky například již ve vynikajícím Throne of Darkness. Nicméně se můžete těšit na kontaktní, střelecké či magické souboje, které neodmyslitelně patří ke každému akčnímu RPG. Autoři dále slibují vynikající umělou inteligenci vašich postav i nepřátel, o jejíž kvalitách se však přesvědčíte až v plné verzi hry. Schopnosti temných pohůnků navíc úměrně porostou na základě zkušeností vašich hrdinů, a tak budete mít o zábavu postaráno.



Esem v rukávu korejských Tronwell Software je údajně multiplayerová hra (LAN i internet), nabízející tři různé styly: Adventure, Deathmatch a Team Play. Autoři se nechávají slyšet, že v multiplayerové části jejich nového titulu skloubili rovněž ty nejlepší prvky z multiplayerových realtimových strategií a first person akcí. Nemůžu si pomoci, ale zní to poněkud šíleně. Nechme se tedy překvapit...

Autor článku