Hlavní navigace

Lakované notebooky Dell

21. 10. 2009

Sdílet

Být v dnešní době originální není jen tak. Existuje nepřeberné množství technologií pro zatraktivnění vzhledu techniky. Dell zvolil velmi osobitou úpravu, která maximálně podtrhne ženskost majitelek laptopů z této nové kolekce - lak na nehty!

Lakované notebooky Dell

 

Dell začínal s nabídkou počítačů v základních barvách, aby později rozšířil nabídku o počítače s designovým využitím uměleckých děl. Loni v létě začal například prodávat počítače pro děti se značkou televizního kanálu Nickelodeon. Aby si však na své přišly i dámy, které chtějí sladit vzhled svého laptopu s vlastní image, spojil tento americký výrobce počítačů síly s tradiční značkou laků na nehty OPI. Výsledkem jsou krásné metalické barvy plné jemných třpytek. Originální jsou i jejich názvy, v českém překladu například "Ne, já opravdu nejsem vaše servírka", "Jahodová Margarita", nebo "Perla z Kjóta".

Barev je celkem na výběr 26 a naleznete mezi nimi i vyloženě sezónní záležitosti, například vánoční odstíny, jako třeba "Milý Santo". Bude se jednat o typy Dell Mini, Inspiron a Studio laptop. Laptopy v laklvaném dekoru budou v prodeji v USA a na www.dell.com/designstudio koncem roku, cena zatím není známa.

 

dellopi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dellopi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CS24

 

dellopi