Hlavní navigace

Lunární dok pro iPod i MP3

28. 1. 2009

Sdílet

 Autor:
Edifier Luna 5 rozšiřuje řady extravagantních externích reproduktorů pro ty, kteří se nespokojí s něčím obyčejným. Kromě iPodu a iPhone podporuje i další MP3 přehrávače.

Názvem „Luna 5“ se společnost Edifier snaží evokovat dojem měsíce, nicméně dok působí spíše dojmem vzducholodi či balónu. Ať již vám evokuje cokoli, na dojmu výjimečnosti mu to rozhodně neubírá.

Stylové reproduktory však potěší nejen majitele iPodů, ale i iPhonů a dalších hudebních přehrávačů. Pro používání Luny 5 s mobilními telefony jsou reproduktory dostatečně magneticky stíněné, což dává naději, že nebudou při každém volání či doručení SMS vydávat nepříjemné zvuky.

Sestava s dostatečným celkovým výkonem 55 W má 5,75“ woofer, dva 2,75“ repro pro střední tóny a dva 2,5“ reproduktory pro vysoké tóny. Funkce Luny 5 doplňuje i stále populární FM rádio, ovládání zajišťuje šest dotykových tlačítek a samozřejmostí je i dálkové ovládání.

iPod a iPhone se připojují přes dok, MP3 přehrávače a mobilní telefony se připojují přes Aux In. Edifier Luna 5 bude od února k dostání v britských obchodech za doporučenou koncovou cenu 200 liber (~6100 korun), nicméně lze předpokládat brzkou dostupnost i u nás.

Edifier Luna 5

Edifier Luna 5

CS24

Edifier Luna 5