Hlavní navigace

Microsoft spustil nový Xbox Game Pass Core, má nahradit dlouholeté předplatné Xbox Live Gold

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Hráčům na Xboxu se rozšíří nabídka předplatného o nový Xbox Game Pass Core, který má nabídnout 36 her a přístup ke všem výhodám online multiplayerového hraní.

Microsoft spustil nové předplatné Game Pass Core, které cílí na všechny hráče hrající na Xboxu. Předplatné nahrazuje stávající Xbox Live Gold, které tu s námi je dlouhá léta a díky kterému si mohou hráči užívat všech výhod multiplayerového hraní.

Předplatitelé stávajícího Xbox Live Gold budou automaticky převedeni do nového předplatného, v případě zájmu mohou sami upgradovat na vyšší stupeň.

Nové předplatné Game Pass Core nabídne 36 her (původně mělo nabídnout pouze 25 titulů) a jejich úplný seznam je dostupný na stránkách společnosti. Na nejnovější AAA herní tituly zapomeňte, přesto nabízí předplatné za cenu přibližně 10 USD například Doom Eternal, Halo, Dishonored 2, Fallout 76 a další. 

Podle slov Microsoftu se nabídka her obmění dvakrát až třikrát ročně, nikdy by se tak nemělo stát, že by hráči neměli do hrát. Více informací o předplatném můžete nalézt na oficiálních stránkách.

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.