Hlavní navigace

Microsoft uvádí Windows Server 2008, SQL Server 2008 a Visual Studio 2008

2. 4. 2008

Sdílet

Dnešním dnem budou slavnostně uvedeny na český trh hned tři nové produkty Microsoftu - Windows Server 2008, SQL Server 2008 a Visual Studio 2008. I vy můžete být u toho.

Dnešním dnem budou slavnostně uvedeny na český trh hned tři nové produkty Microsoftu - Windows Server 2008, SQL Server 2008 a Visual Studio 2008. I vy můžete být u toho (pokud ne osobně, tak alespoň virtuálně).

V 9.30 začíná konference k této příležitosti, kterou je možné sledovat i pomocí online přenosu na adrese: http://www.microsoft.com/cze/serveronauti/launch_stream.mspx

V průběhu konference mohou i virtuálně přítomní účastníci klást přednášejícím dotazy, které budou po skončení konference zodpovězeny. Jak již bylo zmíněno, konference začíná v půl desáté a končí kolem třetí odpoledne. Kapacita hostujícího serveru je 1 500 připojení. Stalo-li by se tedy to, že budete odmítnuti, může to být právě z kapacitních důvodů.

Konference je jak pro IT odborníky, tak pro vývojáře, ale pozor: konference má tři bloky, první a druhý je společný (pro IT odborníky i vývojáře), poslední bude rozdělený, zvlášť pro pro každou audienci, streamovat se bude již jen IT část.

Kompletní program je k dispozici zde: http://www.microsoft.com/cze/serveronauti/program_letu/default.mspx#1

Další pokračování této slavnostní akce se bude odehrávat večer v T-Mobile aréně, kdy bude možné během večera možnost získat klíčové informace o nových produktech uváděných na trh, zhlédnout premiéru filmu „Serveronauti – cesta ke hvězdám“, být u vyhlášení výsledků IT Pro soutěže, osobně se seznámit s novými produkty na výstavních stáncích partnerů či se zúčastnit koncertu. Více informací o této akci je k dispozici zde.

CS24

 

Autor článku