Hlavní navigace

Multimediální tablet Toshiba Folio 100 s Androidem v prodeji

5. 11. 2010

Sdílet

Společnost Toshiba zahájila v Evropě distribuci nedávno ohlášeného multimediálního tabletu FOLIO 100.

Toshiba Folio 100 se vyznačuje úhlopříčkou displeje 25,7 cm (10,1") a podporou Adobe Flash 10.1. Zásuvný modul (plug-in), který umožní přehrávat videa ve formátu Flash, bude k dispozici k bezplatnému stažení v polovině listopadu 2010 prostřednictvím portálu Toshiba Market Place .

Díky portálu Toshiba Market Place nabízí tablet FOLIO 100 přístup k aplikacím optimalizovaným pro 10,1palcový displej. Uživatelé si mohou vybírat z několika stovek  aplikací, které jsou rozčleněny do jednotlivých kategorií, mezi něž patří například komunikace, hry, cestování a mapy, obchod a finance, elektronické knihy, utility a mnoho dalších.

Společnost Toshiba chce podporovat vývojáře aplikací a nabízí proto přístup na platformu (www.toshibatouch.eu), která je určená speciálně pro jejich potřeby. Naleznou zde nástroje a získají podporu pro vývoj nových aplikací, které budou optimalizovány pro tablet FOLIO 100 a jeho internetového společníka Toshiba AC100. Aplikace je možné posílat na portál a do portfolia Toshiba Market Place budou zařazeny, jakmile získají schválení pro používání na modelech FOLIO 100 a AC100. Model sdílení výnosů umožňuje vývojářům získat až 70 procent výnosů z jejich aplikací.