Hlavní navigace

Nová adventura Journey to the Center of the Earth

23. 6. 2003

Sdílet

Cesta do středu země v nové adventuře od vývojářů z Frogwares...

Journey to the Center of the Earth je další z nádherně vypadajících adventur, kde stejně jako v podobných hrách (Syberia nebo The Longest Journey) budete moci ovládat postavu něžného pohlaví, zde ztvárněnou reportérkou Ariane. Příběh je inspirován stejnojmennou knihou Julese Verna a situován do roku 2005. Helikoptéra s hlavní hrdinkou, která na Islandu připravuje článek pro časopis, ztroskotá v blízkosti velké sopky. Pilot při havárii zemře, avšak Ariane jako zázrakem přežívá. V nehostinné krajině se sama snaží najít pomoc, když v tom se pod ní otevře zem...



Hluboko pod povrchem hlavní hrdinka nalezne podzemní pláž, objeví spoustu neobvyklých předmětů a setká se s neznámými tvory. Profesionální žurnalistku začne nový svět fascinovat a zároveň pochopí životní šanci pro rozvoj své kariéry. Po podrobném zkoumání podzemní krajiny a seznamování se s místními lidmi však pochopí, že je tento svět v nebezpečí. Ariane se tedy vrhne zdejším obyvatelům na pomoc a zároveň se bude muset dostat zpátky do vlastní reality - samozřejmě s vaší pomocí.



Adventura Journey to the Center of the Earth bude zpracována ve 3D s rozlišením až 1024x768. Vývojářský tým Frogwares, stojící za touto hrou, slibuje třicet až čtyřicet hodin čistého herního času. Projdete celkem šest úrovní, ve kterých budete řešit více jak sto hádanek, komunikovat budete s třiceti postavami (složenými až ze 3000 polygonů) a v závěru se navíc dočkáte dvou různých konců. To vše již v listopadu letošního roku.