Hlavní navigace

Nová akční adventura Beyond Good & Evil

27. 6. 2003

Sdílet

Tvůrci skvělého Raymana pracují na nové akční adventuře...

Akční adventura Beyond Good & Evil je vytvářena v dílnách Ubi Softu pod vedením Michaela Ancela, který pracoval například na vynikající arkádové sérii Rayman. Hrou procházíte v podobě ivestigativní novinářky Jade, žijící na ostrově na mírumilovné planetě Hyllis. Zdejší život je velmi poklidný, ovšem jen do doby, kdy její domovinu začnou obléhat mimozemšťané.



Jade se po své podivné spirituální vizi o pozadí celého konfliktu přidá na stranu rebelů. Vyzbrojena kamerou, uměním aikida a odhodláním novinářky se vydává do samotného jádra konspirace, stojící za obléháním planety. Na své cestě potká mnoho bizardně vypadajících nestvůr, se kterými si bude muset změřit síly v boji. Vzhledem k tomu, že Jade zvládá bojové umění, budou samotné potyčky orchestrem pohybů a krásnou podívanou. Právě aikido se stává velmi důležitou částí hry a jeho používání bude opravdu časté. Hlavní hrdinka v sobě objeví i magické schopnosti, a tak může uštědřovat rány rovněž pomocí nejrůznějších kouzel, která se bude v průběhu hry učit. Jade bude po světě cestovat v několika rozsáhlých lokacích, a to i prostřednictvím futuristických vozítek a vznášedel. I když bude děj spíše lineární, nebude vždy jednoduché najít vstup do dalšího levelu, což vám jistě ztíží i některé logické hádanky. Z toho důvodu se hledání správné cesty může stát opravdovým oříškem.



Co se grafického zpracování týče, autoři slibují krásné animace postav (speciálně Jade), nesmírně rozsáhlé a oku lahodící herní levely, efektní barevná kouzla i realisticky vypadající vodní hladinu. Očekávat můžete též kvalitní zvukové efekty a hudební doprovod. To vše koncem letošního roku.